Valoarea muncii care merită: Să lucrezi cu intenție și scop


În Romania, oamenii „vorbesc despre poveste”. Urmând această tradiție, am dori să vă spunem povestea valorilor și experiențelor de viață care ne conduc misiunea aici La Canepa.

În familie, toți împărtășim un angajament profund pentru o viață sănătoasă, și confecționarea celor mai pure și mai puternice infuzii de cânepă disponibile.
Vrem să fim o companie care este un model pentru a face pașii suplimentari pentru a face lucrurile în mod durabil, conștient și într-un mod care oferă produse curate, sănătoase și delicioase în care puteți avea încredere. Colectiv, suntem dedicați abilitării consumatorilor și conducerii ca forță definitivă în industria canabisului în creștere rapidă.

FERMA LA CANEPA

Ferma este situată in Transilvania, Comuna Mădăras în sud-estul judeţului Bihor, la o distanţă de 37 km de Municipiul Oradea şi 5 km de Salonta, graniţa cu Ungaria.Teritoriul comunei este prin excelenta de câmpie, străbătut de pârâul Oprei și canalul colector dintre Crișul Repede și Crișul Negru. Câmpia este fragmentată de o serie de forme negative reprezentate prin văi denumite de localnici „corhana”, „văi” sau „velj”. Acest șes reprezintă din punct de vedere geologic, fundul lacului panonic, umplut la începutul cuaternarului cu aluviuni diferite. Toate aceste aluviuni au dat naștere la câmpuri întinse. Câmpurile sunt brăzdate de văi ca „Veljul Mare”, „Veljul Negreștilor” (Ianoșda), Valea Oprea (Homorog), Valea Corhana (Mădăras).

Terenul este bogat în minerale și este un loc ideal pentru cultivarea substanțelor botanice .

Ferma La Canepa oferă cazare pentru oaspeți, excursii de degustare, servicii de retragere wellness și educație agricolă regenerativă. Ferma este dedicată oferirii de experiențe care îmbogățesc viața pentru cei care doresc să învețe despre viața holistică, precum și pentru cei care doresc pur și simplu să întinerească într-un cadru luxuriant, relaxant.

Ferma La Canepa este situată pe ceea ce este considerat de mulți terenuri de vindecare Mădăras este cunoscută pentru subsolul bogat în minerale si apă geotermală. Un studiu efectuat recent printr-un program transfrontalier a confirmat că localitatea Mădăras dispune de mari resurse de apă geotermală". Bogată în minerale, apa de aici este benefică pentru tratarea reumatismului şi a bolilor locomotorii şi neurologice. Zona atrage mulți căutători spirituali și este cunoscută pentru că este un loc de renaștere și transformare.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Ca parte a unei mișcări în creștere a companiilor care doresc să creeze o lume mai bună, suntem dedicați fabricării produselor botanice din plante întregi, pure, fără chimice și pesticide. Susținem fermele și întreprinderile locale care împărtășesc valorile noastre. Ne angajăm să respectăm valorile noastre și să oferim produse care sunt bune pentru corp și sol.