GHID DE VÂNZARE CU RIDICATA AL PROGRAMULUI

A fi o companie din Romania prezintă câteva circumstanțe unice în modul în care ne desfășurăm activitatea. Factorii determinanți în structura noastră de stabilire a prețurilor includ un cost mai mare al bunurilor, sprijinirea echipei noastre cu salarii și menținerea ingredientelor locale de cea mai înaltă calitate. Aceste considerații sunt priorități, deoarece creăm produse premium din cânepă bogate în cbd.  

Rata cu ridicata: 50%

Cantități minime de comenzi (MOQ): 18 unități

Anulare: Comenzile anulate cu 3 sau mai multe zile lucrătoare după data inițială a comenzii implică o taxă de repopulare de 5% din totalul comenzii.

Tester:   Produsele demonstrative sunt disponibile pentru achiziționare cu minimum 6 unități din fiecare produs dorit.

Expediere: Comenzile vor fi expediate în termen de 10 zile lucrătoare. Angrosistii din Bihor vor suporta o taxa de transport de 10 ROn. Angrosistii din Romania vor suporta o taxă de expediere de 25 Ron . Comenzile accelerate și clienții internaționali pot avea o taxă suplimentară de expediere. Un total revizuit va fi inclus cu factura dvs. 

Returnări: Acceptăm returnarea mărfurilor deteriorate și defecte în termen de 7 zile de la primirea comenzii. În toate celelalte cazuri, vânzările sunt finale. 

Consumabile: comenzile inițiale vor include informații despre produsele tipărite pentru a fi afișate sau distribuite după cum doriți. Reumplerile sunt disponibile la cerere. 

Localizatorul magazinului: partenerii angro acceptă să fie adăugați automat la localizatorul online pentru a promova parteneriatele noastre și a crește gradul de cunoaștere a mărcii. Obiecții sau întrebări despre Localizatorul magazinului trebuie trimise la support@lacanepa.ro